van werkstress naar werkplezier

Gelukkige medewerkers zijn productief en dringen ziekteverzuim terug. Investeer in werkplezier en voorkom oplopende verzuimkosten! Werkplezier zorgt ervoor dat gezonde werkdruk niet omslaat in ongezonde werkstress. Hoe creëer je meer plezier, begrip en betrokkenheid op de werkvloer? 

communicatie, openheid en vitaliteit

Breng je schoolteam in balans met SchoolBoost. Het gezond en veilig functioneren op de werkvloer wordt bevorderd door een optimale driehoeksrelatie tussen directeur, medewerker en collega. Leer elkaar echt kennen.

SchoolBoost richt zich op het creëren van openheid, een goede samenwerking en positieve communicatie tussen medewerkers en het management op de werkvloer. Door naar elkaar te luisteren en elkaar te ondersteunen. Dit zorgt voor meer werkplezier, minder stressklachten en een hogere arbeidsproductiviteit.

preventief handelen in plaats van behandelen

SchoolBoost wil de werksfeer bespreekbaar maken en de betrokkenheid bij het werk en elkaar vergroten. Met als doel een gezonde en veilige werkomgeving waarin alle collega’s gelukkig en vitaal zijn. Preventief handelen voorkomt werkstress, burn-outs en verzuim.

investeer in werkplezier

  • Elkaar vinden en betrekken
  • Elkaar helpen
  • Begrepen voelen
  • Steun van collega’s

Bevorder de mentale gezondheid op de werkvloer. Versterk je team en schep een klimaat waar begrippen zoals burn-out, werkdruk, stress en balans bespreekbaar zijn. Ga samen op expeditie en behoud de energie en het werkplezier.

Geïnteresseerd in onze aanpak is? Neem contact met ons op en we sturen je deze vrijblijvend toe.

Coaching & Training

Inspiratie & Creatie

Bemiddeling & Advies

Praktische Tools