Ticket gewonnen innovatienetwerk jeugd

We zijn door en hebben een ticket gewonnen. Met onze pitch ‘Op de brug’! Nu de verkenningsfase, we gaan ervoor! Ons initiatief Innovatienetwerk Jeugd dient als preventief hulpmiddel om #thuiszitten en #schooluitval te voorkomen bij jongeren tussen de twaalf en vijftien jaar oud. Hiervoor gaan we op verkenning en hebben jullie hulp nodig. Wij zoeken ervaringsverhalen, oplossingen en tips van #onderwijs en #ouders om de belangrijkste problemen, ondersteuningsvragen, wensen en behoeften in kaart te brengen. 

Ons doel is om op basis van dit inzicht een vorm te ontwikkelen, i.s.m. het voortgezet onderwijs, om de verbinding tussen school en ouders in de overgang naar de #brugklas te behouden en te versterken. 

Wederzijdse betrokkenheid draagt bij aan het welbevinden, motivatie, zelfvertrouwen en talenten van jongeren. Samen jongeren in hun kracht zetten zodat ze zich ontwikkelen tot gelukkige en zelfredzame burgers.

Mocht je nu al iets voor ons kunnen betekenen? Laat het ons weten! Innovatienetwerk JeugdGemeente TilburgSamen MET de Jeugd#hoebereikjeouders#hetgoudenei

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *