Praktische tools

SchoolBoost biedt begeleiding en praktische handvatten bij de vormgeving van de samenwerking tussen ouders & onderwijs. Zo heeft SchoolBoost bijvoorbeeld een laagdrempelige methode ontwikkeld om de driehoeksrelatie tussen leerkrachten, ouders en kinderen op een positieve manier te stimuleren. Geïnteresseerd? Vraag naar onze mogelijkheden.

Laagdrempelige methodiek

Met de methodiek van SchoolBoost kan de leerkracht op een gestructureerde manier aan de slag met kinderen en ouders. Per schooljaar vult iedereen een eigen paspoort in. Zo leren we over elkaars achtergrond, kennis, ervaring en talenten. Met onze methodiek geef je systematisch vorm aan de brede ontwikkeling van het kind, zonder dat dit veel extra inspanning vraagt van de betrokken docent. Oudergesprekken vanuit een dialoog met meer inhoud. En ouders en partners worden zo vanuit hun kennis en ervaring ingezet om praktijk- en leerondersteuning te bieden.

meer weten over praktische tools

Vraag hier vrijblijvend onze werkwijzer aan die uitleg geeft hoe we hiermee samen met de school aan de slag willen gaan. Of nieuwsgierig naar al die andere praktische tools? Neem contact met ons op. We vertellen er graag meer over.