Van cijfercultuur naar intrinsieke motivatie

Impact maak je samen. Yesss!!! We staan in het december eMagazine van Zorgbelang Brabant Zeeland. Met ons impactverhaal dat wij ontwikkelden vanuit de inspirerende training Zicht op Impact. Lees hier het volledige verhaal.

Transformeer het onderwijs van cijfercultuur naar intrinsieke motivatie. Elk kind is uniek en heeft een eigen ontwikkelpad. Verbeter daarom de driehoeksrelatie tussen school, leerkracht en ouders. Om zo ieder kind optimale kansen te bieden in dit ontwikkelproces. In dit interview leggen we uit hoe en waarom we dit doen. 

Positieve impact maak je samen

Het gaat ons om het creëren van bewustwording hoe belangrijk de relatie tussen school, leerkrachten en ouders is. Om faciliterend en dienend te zijn in de ontwikkeling van kinderen (4 tot en met 18 jaar). Want jongeren halen zo het beste uit zichzelf en gaan vol vertrouwen het volwassen leven in. Samen werken aan een positief zelfbeeld van onze kinderen en jongeren: Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Samen impact maken en elkaar helpen en versterken. Waardoor leerlingen uit groep 8 doorstromen naar de best passende VO school. En vanuit daar kiezen deze leerlingen beter een passend profiel ten behoeve van hun verdere schoolloopbaan en carrière.

Meer weten

Nieuwsgierig naar onze aanpak en activiteiten? Laat het ons weten. Neem contact met ons op. 

Positieve impact maak je samen

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *