Kansengelijkheid vergoten in 's-Hertogenbosch
Kansengelijkheid vergroten in 's-Hertogenbosch

Kansengelijkheid vergroten in ‘s-Hertogenbosch

Hoe speciaal. SchoolBoost doet uiteraard ook mee! In ’s-Hertogenbosch werken we samen met de gemeente, onderwijs-, kinderopvang-, welzijns-, cultuur- en sportinstellingen aan de Actieagenda Gelijke Kansen. Elk kind heeft talent, maar niet elk kind krijgt ook evenveel kans om dat te ontwikkelen. En dat willen we niet accepteren.

Werk aan talentontwikkeling en ouderparticipatie

Tijdens de online talkshow Talent Telt! op dinderdag 24 februari om 16.00 uur gaan inspirerende tafelgasten met elkaar én met u in gesprek over het complexe thema Gelijke Kansen voor kinderen. Want: zijn die kansen wel zo gelijk? Waar wringt het? We praten over oorzaken en oplossingen – in het onderwijs, maar óók in de wijk en thuis. Ook het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen en de nieuwe Minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs, Dennis Wiersma, leveren een bijdrage. En aan de hand van onze gloednieuwe Actieagenda Gelijke Kansen vertellen wij u bovendien wat we in ’s-Hertogenbosch gaan doen om ervoor te zorgen dat elk kind opgroeit in een fijne, veilige en inspirerende omgeving. Een omgeving die uitdaagt om talenten ook echt te ontwikkelen. Want aan talent ontbreekt het niet! Samen kunnen we ervoor zorgen dat elk talent telt.

Meekijken

Benieuwd? Kijk mee! Op donderdag 24 februari om 16.00 uur via: https://lnkd.in/dEbrVZ4E

#GelijkeKansen #kansengelijkheid #talentontwikkeling #talent

Onze aanpak kansengelijkheid vergroten

Transformeer onderwijs van cijfercultuur naar intrinsieke motivatie. Want elk kind is uniek en heeft een ander ontwikkelpad. Verbeter daarom de driehoeksrelatie tussen school, leerkracht en ouders om zo ieder kind optimale kansen te bieden in het eigen ontwikkelproces. Leerlingen groep 8 stromen uit naar best passende VO school. Vanuit daar kiezen leerlingen beter een passend profiel t.b.v. hun verdere schoolloopbaan en carrière. Jongeren halen zo het beste uit zichzelf en gaan vol vertrouwen het volwassen leven in.   

Nieuwsgierig naar onze aanpak en activiteiten? Laat het ons weten. Neem contact met ons op. 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *